Sunday, September 26, 2010

ABSOLUTELY FABULOUS by D&A: Inspired Shop @absolutely fabulous fair


Inspired Shop: scoate arta in lume!


De trei ani, concursul de idei Inspired (www.concurs-inspired.ro) sustine viitorul tinerilor creativi romani.

Dar pentru ca arta are mereu nevoie de mai mult si de mai nou, Asociatia Inspired a lansat in luna iunie Inspired Shop: magazin online care vinde produse cu design propus de tineri artisti (http://inspiredshop.wordpress.com/).

Pentru inceput, la Inspired Shop se gasesc tricouri si creioane.

Colectia de tricouri Inspired are la baza imagini ce apartin castigatorilor concursurilor Inspired (editiile 2007, 2008, 2009), imagini propuse de catre membrii juriilor si de invitati speciali.
      
Cumparand un tricou Inspired vei face lumea mai buna. Ok, nu intreaga lume, dar cu siguranta lumea ta si lumea artei. Pe langa faptul ca vei avea un tricou cool si destept, numai bun de scos in lume, vei contribui direct la dezvoltarea mediului cultural romanesc. Si aceasta pentru ca banii obtinuti din vanzarea tricourilor vor merge la artistii implicati in crearea lor si la Asociatia Inspired care ii va folosi pentru a derula proiecte culturale, unde artistii romani sunt din nou personajele principale.

Si pentru ca orice creativ care se respecta, fie el dreptaci sau stangaci, stie ca pentru a pune pe hartie o idee inspirata e nevoie de un creion bun, Inspired Shop include si o colectie de creioane. Simple. Natur. Din lemn. Lucrurile frumoase izvorasc din simplitate si naturalete, nu-i asa?

 Daca vrei sa sustii mai mult initiativele Asociatiei Inspired, poti deveni membru, voluntar sau sponsor Inspired. Formularele de adeziune se gasesc pe www.concurs-inspired.ro si pe http://inspiredshop.wordpress.com/.

Asociatia este deschisa tuturor celor care cred in viitorul industriilor creative din Romania si care vor sa se implice in sustinerea tinerilor talentati din domenii precum: design vestimentar si de accesorii, design de produs, design interior, graphic design, arhitectura, fotografie, dramaturgie si ilustratie.

Asociatia INSPIRED are ca scop principal sustinerea concursului de idei INSPIRED (www.concurs-inspired.ro), cat si a tuturor activitatilor legate de acesta.

No comments:

Post a Comment